Sælg online med digital markedsføring | Modtag et tilbud i dag

Skab et online fodfæste med digital marketing

Digital markedsføring er indebærer markedsføring og salg af produkter og tjenester ved hjælp af webstrategier som social media marketing, søgemarketing og e-mail marketing. Digital markedsføring har til formål at nå ud til forbrugerne gennem internettet, mobile enheder, sociale medier, søgemaskiner og andre online kanaler. Det er netop denne fleksibilitet, der gør det oplagt for virksomheder at blive mere fremtrædende på de sociale medier. 

Man kan sammenligne en online tilstedeværelser, herunder en hjemmeside og kontoer på diverse sociale medier, med at have en fysisk butik. Ligesom i en fysisk butik skal man dagligt gøre rent og pleje sine markedsføringskanaler og hjemmeside. Der ligger derfor et undervurderet stort stykke arbejde i at vedligeholdelse af ens digitale tilstedeværelse. 

Skal jeg have en online forretning for at bruge digital markedsføring?

Din virksomhed skal være, hvor dine kunder er

Som virksomhedsejer er det vigtigt for dig at vide, hvor dine kunder er. Hvis du kan gøre dig selv mere synlig for din målgruppe, har du langt højere sandsynlighed for at skabe salg. Men hvordan gør man så det? Jo, først er det vigtigt at have en Facebook virksomhedsside, som er fuldkommen gratis. På sigt kan du derefter vurdere, om det kan betale sig at investere i Facebook Ads, som er betalte annoncer på Facebook. Ads kræver en solid grundforståelse for kunderejsen, og vi anbefaler til hver en tid at ansætte en marketing freelancer, så din virksomheds penge ikke går til spilde. 

Digital markedsføring i København