Professionelt freelance webbureau

Har du fundet os gennem Google? FĂĄ 10% ekstra i rabat

Hvorfor skal du bruge et freelance webbureau?

Hvorfor er det en god ide at bruge et freelance webbureau fremfor et traditionelt bureau? Først og fremmest er alle vores professionelle web kyndige selvstændige. Ved at udfylde vores tilbudsmaskine, sender vi din opgave videre til de rette kandidater, som giver hver deres prisbud på din opgave. Det betyder, at du kan sikre:

  • Den bedst mulige pris fra de rette kandidater
  • En freelancer der matcher din kemi
  • En idĂ© om, hvilket prisleje din opgave er pĂĄ, hvis du vælger at gĂĄ med en anden udbyder

 

Med et freelance webureau kan du ikke gå galt i byen, for hvis projektet i værste fald går i stå grundet vores freelancer, bliver du kompenseret af Scanweb direkte. Du har altså 100% tilfredshedsgaranti, og vi kan næsten også garantere 100% prisgaranti til kvaliteten. 

Et webbureau med integritet

Alle vores freelancers holder, hvad de lover, og deres rådgivning er altid oprigtig. Det vil sige, at du altid kan stole på, hvad vi siger, og hvad vi laver. Vi mener at et webbureau skal være ærlig og pålidelig, da det i sidste afhænger af din virksomheds succes. 

Er et freelance webbureau dyrt?

Du tænker måske at denne type af webbureau er dyrt, og at freelancere generelt har en meget høj timepris. Det er slet ikke tilfældet altid. Vi sender din opgave til kandidater, der matcher din virksomhed, og derfor får du som udgangspunkt billigere freelancers hvis du er nyopstartet, end hvis du er en stor veletableret virksomhed. De helt billige freelancers kan lave din hjemmeside eller markedsføring til markedets billigste priser, og derfor har vi altid en løsning til enhver virksomhed. 

Vækst din virksomhed digitalt

Er du pĂĄ udkig efter at vækste din virksomhed digitalt? Kunne du godt tænke dig at omsætte for mere gennem digitale salgskanaler? Du er kommet til det helt rette sted. Med din personlige web freelancer, har du en trofast rĂĄdgiver og implementeringsekspert, der tager din forretning fra 0 til 100 online. Vi opbygger din hjemmeside, sĂĄ vi er sikre pĂĄ, at den kan konvertere og sælge. Dernæst laver skalerbare markedsførings-setups ud fra, hvilke branche du befinder dig i. Løbende optimerer vi dine kampagner, og sørger for at din virksomhed vækster optimalt. Vi ved hvor vigtig kommunikationen er for et projekt eller en opgave. En klar kommunikation er alfa og omega for en tilfredsstillende løsning – og det tager vores webbureau meget seriøst. Alle freelancers er screenet og testet for sociale & personlige kompetencer, sĂĄ vi kan minimere risikoen for fejlkommunikation.