Modtag et tilbud på en ny hjemmeside fra dygtige freelancers

Ny professionel og konverterbar hjemmeside til lavpris

Du er kommet til det helt rette sted, hvis du leder efter en ny hjemmeside til din virksomhed. Vores freelancers laver alle typer af hjemmeside, og modsat de store marketingfirmaer, har vi ingen faste bindinger. Derudover ejer du 100% rettigheden til din egen hjemmeside.

Med en gennemsnitserfaring på 5 år i webdesign og WordPress, kan vi garanterer at du ikke får en kedelig erfaring med vores freelancers. Deres rådgivning skræddersyes til din virksomhed og case, så du får en løsning, der passer til dine kunders behov.

Som udgangspunkt laves alle hjemmesider i WordPress, da det er et af de mest robuste CMS systemer på markedet. Det er oven i købet også det mest anvendte system, og derfor kan du nemmere videreudvikle på din nye hjemmeside, hvis du i fremtiden vælger en anden webpartner. Udover WordPress laver vi også hjemmesider i dit fortrukne system, om det er drupal, react.js, eller noget helt tredje. 

Knivskarp vedligeholdelse og support på under 48 timer

Når en ny hjemmeside står klar til dig og din virksomhed, hører der selvfølgelig også vedligeholdelse og support til. Du skal naturligvis have opdateret plugins og WordPress, så din hjemmeside lever op til sikkerhedskravene. En gang i mellem får du sikkert også brug for at opdatere indhold og tilføje ny billeder og videoer. Her kommer din web freelancer ind i billedet, for det gør han/hun til markedets faste laveste pris og inden for 48 timer som udgangspunkt. 

 

Professionelle hjemmesider

Over 125 freelancers

Hos Scanweb modtager du tilbud fra mange forskellige web freelancers